Memocate-verkkokurssi avoinna kaikille Alzheimer-kuukauden ajan

Syyskuu on Maailman Alzheimer-kuukausi. Sen kunniaksi Memocate avaa muistisairaiden kohtaamiseen valmentavan verkkokurssin kaikkien saataville koko kuun ajaksi. Kurssi on alunperin suunniteltu ammattihoitajille, mutta se soveltuu myös muistisairaiden omaisille ja läheisille.

14.9.2019

Verkkokurssista löytyy perustietoa muistisairauksista, niiden vaikutuksesta vuorovaikutukseen sekä neuvoja keskusteluyhteyden parantamisesta ja ylläpitämisestä. Taustalla on Helsingin yliopistossa tehty keskustelunanalyyttinen tutkimus, joka esitetään käytännönläheisessä ja ymmärrettävässä muodossa. Tavoite on, että kaikki tulisivat kuulluksi ja ymmärretyiksi sekä pystyisivät ilmaisemaan itseään silloinkin, kun kyky käyttää sanoja vähenee.

Kurssille pääsee alla olevan linkin kautta. Ensiksi käyttäjän tulee rekisteröityä ja luoda Memocate-tili, minkä jälkeen kurssille pääsee kirjautumaan sisään.

Heikki Viitanen

Heikki Viitanen

Memocaten toimitusjohtaja ja toinen perustaja. Syön aamupalaksi strategioita, projektisuunnitelmia ja sitä, mitä puolisoni sattuu milloinkin laittamaan.

Katso myös nämä

Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi tietosuojakäytäntömme mukaisesti tilausjaksosi aikana.

Share This