Kokeile muistisairaiden omaisten verkkokurssia ilmaiseksi

Memocate auttaa muistisairaiden omaisia selviytymään koronapandemia-ajan yli tarjoamalla mahdollisuuden vuorovaikutustaitojen kehittämiseen Memocate Perhe -verkkokurssin avulla
14.4.2020

Kolmen kuukauden ilmainen tutustumisjakso ilman sitoutumista

Saat kurssin maksuttomasti kolmeksi kuukaudeksi käyttöösi rekisteröitymällä ja luomalla tunnukset viimeistään tiistaina 5.5.2020. Ilmaisen tutustumisjakson jälkeen käyttöoikeutesi päättyy automaattisesti ilman, että sinun täytyy tehdä mitään.

Tutustumisajan jälkeen kurssi on saatavilla edulliseen 45 euron hintaan.

Sujuvampi arki toimivan kommunikaation keinoin

Memocate Perhe -verkkokurssista hyötyvät omaishoitajien lisäksi kaikki, jotka haluavat kommunikoida sujuvammin muistisairaan läheisensä kanssa. Etenevä muistisairaus heikentää sairastuneen kykyä ilmaista itseään, mutta omia vuorovaikutustaitojaan parantamalla omainen voi edistää yhteyden ja yhteisymmärryksen säilymistä. Vuorovaikutuksen paraneminen nostaa sekä muistisairaan että omaisen elämänlaatua ja vähentää arjen kuormittavuutta. Kun muistisairas henkilö kokee tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi, vähenee haastavaksi koettu käyttäytyminen, kuten levottomuus ja aggressiivisuus. Verkkokurssin monipuolisiin oppimismateriaaleihin kuuluu tietotekstejä, videoluentoja, sarjakuvia, animaatioita ja vertaistarinoita.

Perustuu Helsingin yliopistossa tehtyyn tutkimukseen

Koulutuksen on luonut terveydenhuoltoalan koulutusyritys Memocate. Memocate on Helsingin yliopiston spin-off -yritys, jonka taustalla on professori Camilla Lindholmin yli kymmenen vuotta kestänyt tutkimustyö vuorovaikutuksesta, kielestä ja muistisairauksista. Lue lisää täältä.

Osallistu virtuaaliesittelyyn!

Kiinnostuitko ja haluat saada lisää tietoa? Memocaten toimitusjohtaja Heikki Hauskaviita esittelee kurssia kahdessa virtuaalitapahtumassa. Esittely tapahtuu helppokäyttöisellä Whereby-alustalla, jonne pääsee sisään muutamalla klikkauksella. Ylimääräisiä ohjelmia ei koneelle tarvitse ladata.

Tilaisuudet kestävät noin puoli tuntia, ja videohuoneeseen pääsee sisään tästä. Voit varmistaa paikkasi ilmoittautumalla etukäteen, mutta jos tilaa riittää, voi paikalle ilmestyä myös spontaanisti. Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä osoitteesta heikki@memocate.com tai puhelimitse 040-4893848.

Ammattilaisten infotilaisuus järjestetään torstaina 16.4. klo:10.00. Tervetulleita ovat kaikki, jotka työnsä puolesta kohtaavat muistisairaiden omaisia, kuten yhdistysten, järjestöjen ja hoitokotien edustajat. Ilmoittaudu painamalla nappia alla.

Omaisten infotilaisuudet järjestetään maanantaina 20.4. ja torstaina 23.4.2020 klo 10:00. Tervetulleita ovat kaikki muistisairaiden henkilöiden omaiset ja läheiset. Ilmoittaudu painamalla nappia alla.

Rekisteröidy Memocate Perhe -kurssille ja opi taitoja, joilla arki muuttuu sujuvammaksi!
Sanna Kaski

Sanna Kaski

Sanna Kaski on Memocaten sisällöntuottaja. Hän on suomen kielen ja viestinnän asiantuntija (FM) sekä sairaanhoitaja.

Katso myös nämä

Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi tietosuojakäytäntömme mukaisesti tilausjaksosi aikana.

Share This